ua en ru

В Одеській області на даху поїзда загинув 11-річний хлопчик

В Одеській області на даху поїзда загинув 11-річний хлопчик Ілюстративне фото (УНІАН)

На вагон поїзда залізли троє хлопчиків, одного з них смертельно вразило струмом

На станції Одеса-Застава-1 вразило струмом 11-річного хлопчика, який перебував на вагоні поїзда. Внаслідок ураження дитина загинула на місці, передає прес-служба "Укрзалізниці".

Зазначається, що трагедія сталась 22 вересня. На вагоні поїзда, який відправлявся, перебувало троє дітей. Двоє хлопчиків встигли зістрибнути. Третвй отримав смертельні травми.

"Вже після прибуття поїзда на станцію Одеса-Порт тіло хлопця виявив черговий по переїзду. Загиблому було 11 років", - повідомили у прес-службі.

Загалом, як зазначили в УЗ, із початку 2018 року травми на залізниці отримали 433 людини, у тому числі 256 - смертельним наслідком.

"Найгірше, що серед травмованих - 21 дитина віком до 16 років, з них 7 - травмовано смертельно... Внаслідок ураження електричним струмом з початку року травмовано 25 сторонніх громадян, з них 13 - смертельно. Серед травмованих 10 дітей віком до 16 років, з них четверо загинули", - уточнили в УЗ.

Нагадаємо, 10 вересня 2018 року у Харкові поїзд збив 33-річного чоловіка, який сидів на залізничних коліях та не реагував на попереджуючі сигнали машиніста локомотива.