ua en ru

В Одеській області у дитячому садку отруїлися 8 дітей

В Одеській області у дитячому садку отруїлися 8 дітей Фото: отруєння

Дітей госпіталізовано до інфекційної лікарні Ізмаїльської райради

В Одеській області у дитячому садку отруїлися 8 дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

"За оперативною інформацією Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області у м. Ізмаїл Одеської області серед вихованців дошкільного навчального закладу № 19 "Маяк" з 5 по 7 листопада 2016 зареєстровано 8 випадків захворювання дітей на гостру кишкову інфекцію у віці 3-4 років", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, дітей госпіталізовано до інфекційної лікарні Ізмаїльської райради.

"Проведено експрес-тест на ротавірусну інфекцію, за результатами якого хворим встановлено попередній діагноз "Ротавірусна інфекція", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, для розслідування причин отруєння створено робочу групу та проведено перевірку дошкільного навчального закладу.

"У ході перевірки виявлено ряд порушень санітарного законодавства. Діяльність ДНЗ №19 "Маяк" тимчасово призупинено до 14 листопада 2016. Протиепідемічні заходи та лабораторні дослідження тривають", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число жертв отруєнь сурогатним алкоголем досягло 68 осіб.