ua en ru

В Одеській обл. затримано офіцери прикордонного загону, які створили канал контрабанди товарів

В Одеській обл. затримано офіцери прикордонного загону, які створили канал контрабанди товарів Фото: у затриманні брали участь співробітники СБУ

У затриманих вилучено хабар у 2,3 тис. доларів

Військовою прокуратурою Південного регіону України спільно з співробітниками СБУ 23 липня затримані офіцери одного з прикордонних загонів Одеської області, які створили і контролювали канал контрабандного постачання товарів в Україну. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

"При одержанні неправомірної вигоди за свої "послуги" припинена діяльність злочинної групи. Предмет хабара в розмірі понад 2300 доларів США вилучено", - сказано в повідомленні.

В даний час офіцерами військової прокуратури Південного регіону проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо попередження правопорушника про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання міри запобіжного заходу.

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років (ч. 3 ст. 368 КК України - одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Нагадаємо, сьогодні голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі повідомив про звільнення директора Іллічівського морського торговельного порту Юрія Крука.