ua en ru

В Одеській обл. затримали трьох осіб, які побили журналіста

В Одеській обл. затримали трьох осіб, які побили журналіста Фото: Нацполіція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за фактом погрози або насильства щодо журналіста

Поліція Овідіопольського району (Одеська обл.) в суботу, 26 серпня, затримала трьох осіб, які скоїли напад на журналіста інтернет-видання. Про це повідомив начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

"Інцидент стався, коли чоловік повертався додому на своєму авто. На проїжджій частині він побачив засіб для зупинки транспорту, зупинився і вийшов з машини. У цей момент три людини в балаклаві і з битами напали на нього і завдали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

За словами Дмитра Головіна, нападниками виявилися жителі м. Чорноморськ. Відзначається, що вони доставлені в Овідіопольський відділ поліції і в порядку ст. 208 КПК України затримано.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України. Проводяться першочергові слідчі дії по встановленню замовника зазначеного зухвалого злочину", - додав керівник обласної поліції.

Також повідомляється, що досудове розслідування триває.

Поліція Овідіопольського району затримала трьох осіб, які вчин...

Поліція Овідіопольського району затримала трьох осіб, які вчинили напад на журналіста інтернет-виданння Про це сьогодні, 26 серпня, повідомив начальник ГУНП в Одеській області Дмитрий Головин. Інцидент стався, коли чоловік повертався додому на своєму авто. На проїжджій частині він побачив засіб для зупинки транспорту, зупинився та вийшов з машини. В цей момент троє осіб в балаклавах та з битами напали на нього та нанесли тілесні ушкодження. За словами Дмитра Головіна, завдяки злагодженим та професійним діям співробітників Овідіопольського ВП та працівників прокуратури Одеської області особи трьох зловмисників встановлені. Це жителі м. Чорноморська. Їх доставлено до Овідіопольського відділу поліції та в порядку ст. 208 КПК України затримано. «За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться першочергові слідчі дії по встановленню замовника вказаного зухвалого злочину», - зазначив керівник обласної поліції. Досудове розслідування триває. #новини #поліція #Одеса Національна поліція України Руслан Форостяк Вадим Могила Сергей Шайхет Иван Ищенко Артем Шевченко

Опубліковано Поліція Одеської області 26 серпня 2017 р.

Нагадаємо, в Миколаєві поліція затримала 3 військових, які побили і пограбували місцевого жителя.