ua en ru

У Миколаєві поліція затримала 3 військових, які побили і пограбували місцевого мешканця

У Миколаєві поліція затримала 3 військових, які побили і пограбували місцевого мешканця Фото: поліція (РБК-Україна)

У Миколаєві 3 п'яних військових побили і пограбували жителя міста

У Миколаєві поліція затримала 3 військових, які у стані алкогольного сп'яніння побили і пограбували місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба поліції у Миколаївській області в Facebook.

"Затримані - 21-річні чоловіки, двоє з яких є уродженцями Черкаської області України, їх товариш - Кіровоградської. Вони самовільно покинули територію військової частини, де проходили службу за контрактом, і вирушили в місто", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в поліцію надійшло повідомлення від 24-річного місцевого жителя про те, що в районі продуктового ринку по вул. Крилова в Заводському районі Миколаєва на нього напали 3 невідомих осіб. Зловмисники побили заявника та заволоділи його мобільним телефоном та взуттям.

Так, під час слідчих дій військові зізналися у скоєному та розповіли про обставини вчинення ними кримінального злочину. У той вечір вони самовільно покинули територію військової частини і, викликавши таксі, поїхали в місто, де спробували увійти в місцевий розважальний заклад, але охоронці, через неналежний зовнішній вигляд одного з хлопців, відмовилися впускати їх.

Миколаївські правоохоронці затримали трьох військовослужбовців, які побили та пограбували перехожого (ФОТО, ВІДЕО) Затр...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 26 липня 2017 р.

Тоді, вони купили спиртне і почали його вживати коли побачили чоловіка, який проходив поруч. Вирішивши пограбувати перехожого, зловмисники вирушили за ним слідом. Вони наздогнали його, завдали йому кілька ударів руками і ногами по голові та тулубу і забрали телефон.

За погодженням з органами прокуратури чоловікам було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України "Грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб" і затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Також про інцидент повідомлено командування військової частини.

Зараз триває досудове слідство, вирішується питання про обрання для затриманих запобіжного заходу. За скоєне, згідно санкції інкримінованої статті, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років. Мобільний телефон потерпілого вилучено та повернуто власнику.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оперативні працівники Києво-Святошинського відділу поліції затримали чоловіка, який зарізав свого односельця з-за мобільного телефону.