ua en ru

В Одесі заступник начальника РВВС попався п'яним за кермом

В Одесі проводиться службове розслідування щодо замнчальника Приморського райвідділу міліції Володимира Чернухіна, який в ніч з 16 на 17 квітня був затриманий за керування автомобілем у нетверезому стані без водійського посвідчення. Цю інформацію РБК-Україна підтвердив керівник центру громадських зв'язків управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко.

"Поки що ніяких деталей озвучити не можу, так як ведеться службове розслідування", - підкреслив Шаблієнко. На час з'ясування обставин Чернухин відсторонений від виконання обов'язків.

За словами голови громадської організації "Дорожній контроль - Одеса" Олексія Булгару найбільш дивовижними є дії співробітників ДАІ, які не відпустили порушника з місця затримання, виконуючи посадові інструкції.

"Потім з'явився наш журналіст, і вони цього зробити вже не могли", - додав він РБК-Україна.

При цьому агресії по відношенню до громадських діячів і журналістів з боку затриманого також не спостерігалося. "Чоловік був дуже неосудному алкогольному сп'янінні, ми зустрічали різних працівників міліції ще стоячих на ногах, але він не міг в принципі нікому загрожувати бо ледве розмовляв", - повідомив громадський активіст.

Після медичного огляду у затриманого було складено два протоколи: за ст. 126 і 130 Адміністративного кодексу: "керування без водійських документів" і "водіння в нетверезому вигляді".