ua en ru

В Одесі при затриманні іноземців-нелегалів постраждало 3 поліцейських

В Одесі при затриманні іноземців-нелегалів постраждало 3 поліцейських Фото: затримання іноземців в Одесі (НПУ)

Зловмисники під час втечі скоїли наїзд на правоохоронців

В Одесі в ході затримання злодіїв-"барсеточників" біля ринку "Привоз" постраждали троє поліцейських. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Зазначено, що постраждалих правоохоронців доставили в лікарню для надання медичної допомоги.

Повідомляється, що під час проведення заходів у рамках оперативно-профілактичного відпрацювання "Мігрант" поліцейські помітили чотирьох підозрілих чоловіків, які сиділи в автомобілі.

"Вирішивши перевірити у них документи, працівники поліції підійшли до незнайомців і пред'явили службові посвідчення. Після прохання вийти з машини, злочинці намагалися втекти і здійснили наїзд на поліцейських. У результаті трьох правоохоронців було травмовано. Для зупинки транспортного засобу працівники поліції застосували травматичну зброю", - йдеться в повідомленні.

В Одесі при затриманні іноземців-нелегалів постраждало 3 поліцейськихВ Одесі при затриманні іноземців-нелегалів постраждало 3 поліцейськихВ Одесі при затриманні іноземців-нелегалів постраждало 3 поліцейськихВ Одесі при затриманні іноземців-нелегалів постраждало 3 поліцейських

Фото: затримання зловмисників в Одесі (НПУ)

Наголошується, що правопорушників - 29-річного одесита і трьох іноземних громадян віком від 37 до 51 року - затримали і доставили до Приморського відділу поліції. Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 345 КК (погроза або насильство стосовно працівника правоохоронного органу).

Наразі зловмисників перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 7 березня в Києві біля станції метро "Лісова" поліцейський намагався підірвати співробітників СБУ, які затримували "копа" за торгівлю зброєю.