ua en ru

В Одесі затримали громадянина Туреччини, якого розшукували за контрабанду наркотиків

В Одесі затримали громадянина Туреччини, якого розшукували за контрабанду наркотиків Фото: затримання громадянина Туреччини (dpsu.gov.ua)

На нього спрацювала база даних Інтерполу

Прикордонники Одеського загону у пункті пропуску "Одеса-авіа" затримали громадянина Туреччини, який знаходився у міжнародному розшуку. Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Порушника виявили під час прикордонного контролю пасажирів рейсу "Стамбул-Одеса". На громадянина Туреччини, який прилетів цим рейсом в Україну, спрацювала база даних Інтерполу", - йдеться у повідомленні ДПСУ.

29-річного чоловіка розшукували правоохоронні органи Франції для притягнення до кримінальної відповідальності за контрабанду наркотиків.

Наразі його передали представникам Національної поліції України.

Нагадаємо, на початку листопада у Миколаївській області співробітники Служби безпеки України викрили групу, яка збувала наркотики у різні регіони країни. Правоохоронці вилучили 50 кг наркотиків, вартість яких за цінами "чорного ринку" становить понад 1 млн 300 тисяч гривень. У лідера угруповання виявлено понад 6 тисяч доларів США та 130 тисяч гривень.