ua en ru

В Одесі затримали директора підприємства Міноборони за хабар у 500 тис. гривень

В Одесі затримали директора підприємства Міноборони за хабар у 500 тис. гривень Фото: хабар

Правоохоронці затримали зловмисників безпосередньо після вчинення злочину

Правоохоронні органи викрили під час отримання хабара у розмірі 500 000 грн виконуючого обов'язки генерального директора однієї з одеських державних підприємств Міністерства оборони України. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону України.

"Чиновник через посередника вимагав та отримав хабар у розмірі 500 000 гривень за сприяння у здійсненні приватною структурою своєї діяльності з використанням можливостей державного підприємства", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисників безпосередньо після вчинення злочину. В даний час проводяться необхідні слідчі дії та встановлюється можлива причетність до цього злочину інших посадових осіб.

Кримінальне провадження здійснюється військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України з ч. 3 ст. 368 КК України.

Нагадаємо, 30 листопада працівниками прокуратури Київської області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки СБУ затримали за хабар у розмірі 150 тис. доларів заступника прокурора одного з районів міста Києва та колишнього прокурора району столиці.