ua en ru

В Одесі на хабарі затримали слідчого одного з райвідділів поліції

В Одесі на хабарі затримали слідчого одного з райвідділів поліції Фото: СБУ

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

В Одесі на хабарі затримали слідчого одного з райвідділів поліції. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Служби безпеки України.

"Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою поліції затримали на хабарі слідчого одного з райвідділів поліції Одеської області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронець вимагав 500 доларів з місцевого мешканця за непритягнення до кримінальної відповідальності за крадіжку. Оперативники СБУ затримали слідчого у службовому кабінеті під час отримання всієї суми хабара.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, досудове слідство триває.

Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою поліції затримали на хабарі слідчого ...

Опубліковано Сергеєм Шульженком 18 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарництві начальника одного з районних відділів Головного управління Державної міграційної служби Києва.