ua en ru

В Одесі під час публічних заходів сталася бійка

В Одесі під час публічних заходів сталася бійка Фото: поліція на публічних заходах в Одесі (facebook.com/mvs.gov.ua)

Активісти напали на чоловіка, який йшов з квітами на Куликове поле

В Одесі під час публічних заходів 2 травня сталася бійка між молодими людьми. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Поліцейські встановлюють обставини конфлікту між чоловіками. Він відбувся сьогодні біля одеського залізничного вокзалу. Під час словесної перепалки між двома молодими людьми і чоловіком з квітами останній отримав кілька ударів в обличчя. Подальший розвиток конфлікту був припинений правоохоронцями. Зараз всі його учасники опитані. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 ("Умисне легке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

За даними газети "Думская"активісти організації "Вуличний фронт" напали на чоловіка, який йшов з квітами на Куликове поле - вшанувати пам'ять загиблих 2 травня 2014 року.

Поліцейські встановлюють обставини конфлікту між чоловіками. Він стався сьогодні біля одеського залізничного вокзалу....

Опубліковано Поліція Одеської області 2 травня 2018 р.

Нагадаємо, в Одесі сьогодні в річницю трагедії в 2014 році, правоохоронці перевіряли територію Куликова поля на наявність вибухівки, а також посилили патрулювання.