ua en ru

В Одесі під час пожежі загинула маленька дитина

В Одесі під час пожежі загинула маленька дитина Фото: в Одесі під час пожежі загинула дитина (фото ДСНС)

Ще троє дітей отруїлися продуктами горіння

В Одесі під час пожежі у квартирі загинула маленька дівчинка (2014 року народження). Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"18 квітня в 5:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Академіка Заболотного, 22. Прибулі на місце пожежі рятувальники встановили, що горить домашнє майно в квартирі на першому поверсі будинку. В 5:53 рятувальники локалізували і в 5:56 ліквідували пожежу на площі 8 м2. На місці пожежі виявлено загиблу доньку господині квартири 2014 р.н.", - йдеться в повідомленні.

В Одесі під час пожежі загинула маленька дитинаВ Одесі під час пожежі загинула маленька дитинаВ Одесі під час пожежі загинула маленька дитина

Фото: в Одесі в результаті пожежі загинула маленька дівчинка (фото ДСНС)

Також в результаті пожежі постраждали три неповнолітні дівчинки, племінниці господині 2004 і 2011 р.н., які отримали отруєння продуктами горіння та донька господині 2016 р., яка отримала отруєння продуктами горіння та опіки стоп ІІ ступеню 9% тіла.

Всі діти госпіталізовані в дитячу міську лікарню №3, стан здоров'я середньої тяжкості.

За інформацією рятувальників, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем, в даному випадку зі свічкою, якою користувалися для освітлення, оскільки електроенергія в квартирі була відключена за несплату.

До гасіння пожежі залучалось 6 одиниць основної та спеціальної техніки та 24 чоловіки особового складу.

Нагадаємо, Київський районний суд Одеси в середу, 28 березня, обрав запобіжний захід інспектору ГУ ДСНС в Одеській області у справі про пожежу в таборі "Вікторія" у вигляді нічного домашнього арешту, а також відсторонив його від посади терміном на 60 діб.

В результаті пожежі 16 вересня 2017 року загинули троє дітей.