ua en ru

В Одесі біля Будинку профспілок виявили підозрілі предмети

В Одесі біля Будинку профспілок виявили підозрілі предмети Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Невідомий виявив підозрілу сумку та паперову скульптуру

В Одесі біля Будинку профспілок виявили підозрілі предмети. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Одеської області у Facebook.

"Сьогодні, 7 листопада, о 9.57, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля Будинку профспілок на Куликовому полі в Одесі невідомий виявив підозрілу сумку та паперову скульптуру", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі будівля профспілок та прилегла до неї територія перевіряється на наявність вибухових речовин і пристроїв.

В Одесі поліція перевіряє інформацію про виявлення біля Будинку профспілок підозрілих предметів Сьогодні, 7 листопада, ...

Опубліковано Поліція Одеської області 7 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у жовтні у міжнародному аеропорту "Одеса" посадили літак з Росії до Туреччини через підозрілий багаж.

"На міжнародному авіарейсі турецької авіакомпанії, що прямував з "Домодедово" (Москва) до Туреччини, виникла позаштатна ситуація. Один з пасажирів поскаржився на стан здоров'я, а саме на розлад у шлунку, та довгий час знаходився в приміщені туалету. Екіпаж з огляду на підозрілі дії пасажира провів детальний огляд туалетної кабіни та виявив у приміщенні сховану підозрілу сумку. Знахідка змусила екіпаж вдатись до рішення здійснити екстрену посадку на найближчому аеродромі, ним виявився міжнародний аеропорт в Одесі", - повідомляв радник голови Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.