ua en ru

В Одесі посилено патрулювання і перекриті вулиці

В Одесі посилено патрулювання і перекриті вулиці Фото: в Одесі посилено патрулювання і перекриті вулиці (facebook.com/gunp.odessa)

Правоохоронці перевіряли територію Куликова поля на наявність вибухівки

В Одесі в середу, 2 травня, в річницю трагедії в 2014 році, правоохоронці перевіряли територію Куликова поля на наявність вибухівки, а також посилили патрулювання. Про це повідомляє прес-служба поліції області в Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці перевіряли територію Куликова поля на наявність вибухонебезпечних предметів чи речовин. Після завершення перевірки був відкритий вхід, але тільки через фільтраційні пункти пропуску. Також посилено патрулювання Національної поліції і Національної гвардії.

"З метою недопущення порушень громадського порядку по периметру і по всій території Куликова поля патрулюють поліцейські і військовослужбовці Національної гвардії України. Вхід на територію - тільки через фільтраційні пункти пропуску", - повідомили в поліції.

Одеські правоохоронці заступили на охорону публічного порядку. По периметру та території Куликового поля та Соборної...

Опубліковано Поліція Одеської області 1 травня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомлялося, що в Одесі поліція перевіряє Куликове поле на наявність вибухівки, доступ до площі поки закритий.