ua en ru

В Одесі через загрозу вибуху посилили охорону міськради

В Одесі через загрозу вибуху посилили охорону міськради Фото: українська поліція (РБК-Україна)

Поліція отримала інформацію про загрозу вибухів у міськраді Одеси

В Одесі поліція взяла будівлю міської ради під посилену охорону після повідомлення про те, що туди невідомі можуть пронести вибухонебезпечні предмети. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області в Facebook.

Повідомляється, що о 07:40 в поліцію надійшло повідомлення про те, що до будівлі Одеської міської ради, де сьогодні має відбутися сесія, невідомі можуть намагатися пронести вибухонебезпечні предмети.

"В цілях забезпечення безпеки громадян та недопущення правопорушень працівниками поліції будуть проводитися посилені заходи щодо пропуску осіб до приміщення міськради. Просимо громадян з розумінням поставитися до зазначених заходів", - йдеться в повідомленні поліції.

Поліція вживає заходів, спрямованих на забезпечення безпеки громадян під час сесії міськради О 07.40 до поліції надійшл...

Опубліковано Поліція Одеської області 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Одесі перевіряли повідомлення про загрозу вибуху в центрі міста після того, як в поліцію надійшло повідомлення про можливе замінування на Дерибасівській. За останніми даними, інформація про замінування не підтвердилася.