ua en ru

В Одесі суд взяв під варту ще одного учасника акцій протесту в Міському саду

В Одесі суд взяв під варту ще одного учасника акцій протесту в Міському саду Фото: Сергій Князєв (npu.gov.ua)

Заарештованому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на 54 доби

У понеділок, 27 листопада, в Одесі суд прийняв рішення взяти під варту одного з учасників масової акції протесту в Міському саду, яка відбулася 18 листопада. Про це повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні в Одесі суд взяв під варту ще одного з учасників немирної акції. Йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 54 доби", - написав Князєв.

За його словами, зараз перед Нацполіцією стоїть завдання забезпечити реабілітацію 23 поліцейських, які отримали травми (переломи, струс головного мозку, опіки очей та дихальних шляхів) в результаті зіткнення з протестуючими.

Схаменіться, люди! Болять серця у 23 матерів поліцейських. Не менше болять материнські серця затриманих та арештованих про...

Опубліковано Сергієм Князєвим 27 листопад 2017 р.

Нагадаємо, учасники акції виступили проти висотної забудови Літнього театру та незаконної вирубки дерев, розташованих в одеському Міському саду.

Відзначимо, 25 листопада у ГПУ заявили, що оскаржили рішення про забудову одеського Міського саду. Заарештованого за підозрою в організації акції протесту в горсаду Сергія Стерненко у ГПУ назвали організатором не першої акції з насильством.