ua en ru

В Одесі на ситуацію в місті намагаються впливати три "злодія в законі", - Нацполіція

В Одесі на ситуацію в місті намагаються впливати три "злодія в законі", - Нацполіція Фото: в Одесі йде переділ сфер впливу між "злодіями в законі" (golovin-facebook.com)

Головний полісмен області розповів про криміногенну обстановку в Одесі

В Одесі на ситуацію у місті намагаються вплинути троє "злодіїв у законі". Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" розповів начальник ГУ Нацполіції в Одеській обл. Дмитро Головін.

Правоохоронець також назвав імена згаданих кримінальних авторитетів, підкресливши, що поліція вживає всі необхідні заходи для того, щоб перешкодити спробам керувати криміногенною ситуацією у місті та області.

"Сьогодні на ситуацію у місті намагаються впливати три людини: Омар Бєкаєв, Міндія Горадзе і Антімос Кухілава. Перші двоє взагалі не справляють якогось істотного впливу. А громадянин Кухілава періодично приїжджає і намагається впливати тут на місці, підкреслюю, намагається. Але ми йому не даємо", - заявив Головін.

Він розповів, що під пильною увагою правоохоронців знаходяться і інші подібні особистості, в тому числі і ті, що знаходяться у місцях позбавлення волі.

Крім того, за словами Головіна, між трьома "злодіями у законі" відбувається боротьба за переподіл сфер впливу.

Нагадаємо, вчора, 4 вересня, правоохоронці видворили у Туреччину "злодія в законі" на прізвисько "Професор".