ua en ru

В Одесі СБУ вилучила партію контрабандного амфетаміну на 6 млн доларів

В Одесі СБУ вилучила партію контрабандного амфетаміну на 6 млн доларів Фото: СБУ

В Одеському порту СБУ вилучила 180 кг психотропних речовин

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з митниками вилучили в Одесі партію контрабандного амфетаміну на суму в 6 млн доларів. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що наркоділки надіслали в Одеський морський порт контейнер з нібито вантажем взуття з однієї з країн Середземномор'я. Серед товару, який призначався для київської фірми, було приховано сто вісімдесят кілограмів психотропних речовин, відомих під назвою "каптогон". За інформацією спецслужби, Україна використовувалася як транзитна країна для доставки наркотиків замовникам в одну з країн Близького Сходу. Вартість вилученого наркотику за цінами "чорного ринку" становить шість мільйонів доларів США", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що оперативники спецслужби затримали трьох злочинців при отриманні вантажу. Двом з них, громадянам іншої країни, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК України.

altaltaltaltaltalt

Фото: СБУ вилучила партію контрабандного амфетаміну в Одесі

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що співробітники СБУ затримали в Херсоні поліцейської роти особливого призначення під час збуту наркотиків.