ua en ru

В Одесі в результаті пожежі на ринку постраждали двоє поліцейських

В Одесі в результаті пожежі на ринку постраждали двоє поліцейських Фото: в Одесі поліцейські постраждали під час пожежі на ринку

На ринку "Північний" в Одесі в суботу ввечері сталася пожежа

В Одесі на ринку "Північний" увечері в суботу, 22 квітня, виникла пожежа. Про це повідомила прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"22 квітня о 18:29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в торгових модулях ринку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання "Пушкінська.net", прес-секретар патрульної поліції Одеси Алла Марченко повідомила, що під час евакуації людей з ринку постраждали двоє працівників патрульної поліції.

"Поліцейські потрапили до лікарні з діагнозом "отруєння чадним газом". Точну кількість постраждалих відвідувачів ринку поки що сказати не можу", - зазначила Марченко.

altaltalt

Фото: пожежа на ринку в Одесі

До гасіння пожежі було залучено 11 одиниць пожежно-рятувальної техніки і близько 58 осіб особового складу ДСНС, а для забезпечення правопорядку задіяно 10 патрульних екіпажів і 3 посилених екіпажів патрулів.

О 20:07 пожежу на площі близько 700 квадратних метрів торгових точок ліквідовано, причина її виникнення з'ясовується.

Нагадаємо, під час ліквідації пожежі в приватному будинку в селі Богодарівка Шевченківського району Харківської області працівники пожежної служби виявили тіла двох загиблих чоловіків.