ua en ru

У Харківській області у приватному будинку сталася пожежа, є загиблі

У Харківській області у приватному будинку сталася пожежа, є загиблі Фото: у Харківській області у приватному будинку сталася пожежа

Рятувальники прибули на місце, подолавши близько 20 км, через що дерев'яний будинок встиг згоріти повністю

Під час ліквідації пожежі у приватному будинку в селі Богодарівка Шевченківського району Харківської області співробітники пожежної служби виявили тіла двох загиблих чоловіків. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Так, для ліквідації пожежі до місця події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ з селища Шевченкове Харківської області.

Рятувальники прибули на місце, подолавши близько 20 км, через що дерев'яний будинок встиг згоріти повністю. Площа пожежі склала 84 кв.м.

Повідомляється, що під час обстеження внутрішніх приміщень згорілого будинку вогнеборці знайшли тіла двох загиблих чоловіків. На даний момент встановлюються причини виникнення пожежі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові у приватному житловому будинку на вул. Вагнера, 4 сталася пожежа, наслідком якої стала загибель людини. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що до місця виклику було направлено два відділення чергового караулу 5-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС Харкова на двох автоцистернах і у складі дев'яти рятувальників.