ua en ru

В Одесі біля дитячого центру загорівся трамвай, є постраждалі

В Одесі біля дитячого центру загорівся трамвай, є постраждалі Фото: пожежа (volyn.dsns.gov.ua)

Постраждалі перебувають в обласній лікарні

В Одесі в районі дитячого центру "Молода гвардія" загорівся трамвай, є постраждалі. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

"Трамвай, що слідував за маршрутом №7, загорівся сьогодні ввечері в районі дитячого центру "Молода гвардія", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, за даними комунального підприємства "Одесміськелектротранс", загорілася щитова поруч з кабіною водія. Були викликані співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), які зуміли локалізувати і загасити пожежу.

В Одесі біля дитячого центру загорівся трамвай, є постраждаліВ Одесі біля дитячого центру загорівся трамвай, є постраждалі

Фото: в Одесі загорівся трамвай (youtube.com 048.ua)

Відзначається, що за допомогою до медиків звернулися шестеро людей. У них ознаки отруєння чадним газом та травми м'яких тканин, отримані при поспішної евакуації (виникла тиснява в дверях). Всі вони знаходяться в обласній лікарні, серйозних травм немає ні у кого.

У ДСНС повідомили, що площа пожежі склала всього 2 квадратних метра. Причина загоряння - замикання в розподільній щитової. Горіла кабіна водія, в салоні було лише сильне задимлення.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запорізькій області в с. Потерпілі в результаті пожежі на території приватного будинку загинув чоловік.