ua en ru

В Одесі сталися сутички з поліцією на місці скандальної забудови

В Одесі сталися сутички з поліцією на місці скандальної забудови Фото: протестувальникам протистояли близько сотні поліцейських (РБК-Україна)

Активісти прорвалися на місце скандальної забудови біля знаменитого "будинку-стіни"

В Одесі сталися сутички з поліцією на місці скандальної забудови біля "будинку-стіни", у результаті активісти прорвалися і розібрали другий поверх недобудованого особняка, передає місцеве видання "Думська".

Повідомляється, що активісти влаштували протест проти будівництва біля знаменитого "будинку-стіни" на Воронцовському провулку. Спочатку вони збирали підписи за зупинку будівництва особняка поблизу пам'ятника архітектури, а потім прорвалися на саму забудову.

За даними видання, активістам протистояли близько сотні поліцейських, однак протестувальникам вдалося прорватися, розібрати паркан і демонтувати другий поверх недобудованого будинку. Також повідомляється, що в ході демонтажу одному з активістів цегла потрапила в голову. Його госпіталізували.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: зіткнення в Одесі ("Думська")

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінниці сталася масова бійка через будівництво нового кладовища. Сьогодні стало відомо, що поліція взяла під цілодобову охорону місце будівництва.