ua en ru

В Одесі сталися дві аварії

В Одесі сталися дві аварії Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція встановлює обставини двох ДТП

В поліції Одеської області повідомили про дві дорожньо-транспортні (ДТП) пригоди, внаслідок яких загинули люди. Про це йдеться у повідомленні поліції Одеської області в Facebook.

Так, внаслідок аварії у місті Одеса загинула жінка, травмовану дитину доставили до лікарні. В смт. Ширяєво було виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП.

"Одна подія сталася на окружній дорозі в місті Одесі. Жінка перебігала дорогу в невстановленому місці. Водій автомобіля "Порш каєн" не встиг вчасно загальмувати та скоїв наїзд на перехожу. В результаті ДТП жінка загинула на місці. 7-річну дівчинку, яка перебувала в автомобілі, доставлено до лікарні з тупою травмою живота", - йдеться у повідомленні.

В смт. Ширяєво було знайдено тіло 25-річного чоловіка на узбіччі дороги з тілесними ушкодженнями, характерними після скоєння ДТП.

Зазначено, що на місці події працюють поліцейські, з’ясовуються всі обставини дорожньо-транспортних пригод.

Поліція встановлює обставини двох дорожньо-транспортних пригод на Одещині В результаті ДТП дві особи загинули. Одна...

Опубліковано Поліція Одеської області Субота, 8 вересня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі автомобіль не впорався з керуванням, зіткнувся з іншим автомобілем і вилетів на тротуар, де збив пішоходів на зупинці транспорту. Дві людини загинули і як мінімум п'ятеро постраждали в результаті аварії.