ua en ru

В Одесі сталася пожежа в психіатричній лікарні, є жертви

В Одесі сталася пожежа в психіатричній лікарні, є жертви Фото: пожежа в психлікарні в Одесі ("Думская")

З вигорілого корпусу евакуювали 15 людей

В Одесі сталася пожежа в психіатричній лікарні на вулиці Академіка Воробйова, в результаті якої загинуло 4 людини, 6 госпіталізували у важкому стані. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДСНС.

"10 червня о 21 год. 44 хв. у Суворовському районі м. Одеса по вул. Академіка Воробйова, 9 виникло загорання даху одноповерхового корпусу обласної клінічної психіатричної лікарні № 1 на площі 500 кв. метрів", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС також повідомили, що о 23:19 пожежу було повністю ліквідовано та врятовано 19 осіб, однак 4 людини були без свідомості та померли, не приходячи до тями.

За інформацією місцевого видання "Думская", загинула медсестра і 3 пацієнтів.

Також повідомлялося, що співробітники швидкої прочісують територію клініки в пошуках постраждалих пацієнтів, які могли втекти.

Шістьох людей госпіталізували у важкому стані з діагнозом "отруєння продуктами горіння".

Фото: пожежа в психлікарні в Одесі

За інформацією видання, це вже друга пожежа в цій лікарні за останні два місяці, минула сталася 16 квітня, коли вигорів дах над кімнатою денного стаціонару та їдальні. Жертв і постраждалих тоді не було.

Нагадаємо, у квітні в Одесі сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Пожежа почалася на нижніх поверхах будівлі і дуже швидко поширилася вгору, дійшовши до 12-го поверху.