ua en ru

В Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських авто

В Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських авто Фото: викрадачі авто затримані в Одесі (прес-служба НПУ)

Перевіряється можлива причетність до злочинного промислу правоохоронців

В Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських автомобілів. Злочинна групa займалась викраденням авто в різних областях України, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зокрема поліція спільно з прокуратурою встановили, що до злочинних дій причетні раніше неодноразово судимі за вчинення аналогічних злочинів чоловіки 34 - 42 років.

"За допомогою технічних засобів злодії цупили чужі іномарки. В минулому спільники "працювали" з "Toyota", згодом переключилися на "Mazdа", 25 із яких були викрадені ними на території Одеської області", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що поліцейські затримали трьох фігурантів злочинної групи в одному з гаражів. У тому ж приміщенні було виявлено і дві "Mazdа", які перебували в розшуку.

"Для збуту чужих автомобілів зловмисники приготували нові державні номерні знаки та замінили кузовний VIN-код. Під час обшуку було виявлено технічні пристрої, якими користувалися злодії. Службовий пес знайшов у сумці одного із затриманих бойову гранату "Ф-1", - доповіли в поліції.

В Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських автоВ Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських автоВ Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських автоВ Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських автоВ Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських автоВ Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських автоВ Одесі поліція затримала серійних викрадачів японських авто

Фото: серійні викрадачі іномарок затримані в Одесі (прес-служба НПУ)

Наразі зловмисники затримані в порядку ст. 208 КПК, вирішується питання щодо оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу.

"Перевіряється можлива причетність до злочинного промислу злодіїв інших осіб, зокрема працівників правоохоронних органів", - зауважили у відомстві.

Нагадаємо, раніше в мережі показали, де в Києві викрадають автомобілі і які марки найпопулярніші у злочинців.