ua en ru

В Одесі поліція затримала хіміка з Росії, який виготовляв важкі наркотики

В Одесі поліція затримала хіміка з Росії, який виготовляв важкі наркотики Фото: поліція затримала наркоторговця

Громадянин Росії організував в орендованому будинку лабораторію з виготовлення амфетаміну

Працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Одеській області спільно з патрульною поліцією затримали громадянина Росії, який обладнав в орендованому будинку лабораторію, де виготовляв важкі наркотичні речовини. Про це повідомляє прес-служба поліції в Одеській області.

Загальна вартість вилучених речовин становить близько 400 тисяч гривень.

"До співробітників поліції надійшла оперативна інформація про те, що громадянин Російської Федерації за місцем проживання виготовляє та збуває важкі наркотичні психотропні речовини. В ході проведення санкціонованого обшуку в будинку було виявлено та вилучено лабораторне обладнання: скляні колби, шланги, піпетки, електронні ваги, пристрій для охолодження виготовлених речовин, фольгу; прекурсори. Також було вилучено 600 доз амфетаміну, таблетки "бупренорфін гідрохлорид" та "Бупрен іс" - близько 400 доз. Вартість вилученого амфетаміну за цінами "чорного ринку" становить 300 тисяч гривень і лікарського засобу - 80 тисяч гривень", - відзначають в поліції.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: поліція затримала наркоторговця

Правоохоронці встановили, що затриманому 28 років, він має освіту хіміка і 5 років тому приїхав на територію України для працевлаштування.

Відзначають, що чоловіка затримано і поміщено в ізолятор тимчасового утримання. Встановлюється причетність інших осіб до даного правопорушення, а також організатора нарколабораторії. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Київській області поліція виявила арсенал зброї, наркотики і антикваріат.