ua en ru

У Київській області поліція виявила арсенал зброї, наркотики та антикваріат

У Київській області поліція виявила арсенал зброї, наркотики та антикваріат Фото: поліція вилучила заборонені речі

Власник вилучених речей в 90-х відбував покарання за зґвалтування і вбивство

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київської області спільно з бійцями полку поліції особливого призначення в будинку жителя села Заворичі Київської області вилучили рушниці, обрізи, пістолети, наркотичні засоби та антикварні речі. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"У рамках розслідування кримінального провадження відкритого за ст.263 Кримінального кодексу України поліцейські провели санкціонований обшук у будинку 44-річного мешканця Броварського району. Вилучили: близько 50 грамів коноплі, 60 грамів амфетаміну, мисливську рушницю, 3 обрізи, 6 пістолетів, понад три сотні набоїв різного калібру, дві старовинні ікони з дерева, колекцію грошових купюр і монет", - відзначають в поліції.

altaltalt

Фото: вилучені поліцією речі

Голова поліції Київської області Дмитро Ценов повідомив, що наприкінці 90-х років підозрюваний відбував покарання за зґвалтування та умисне вбивство. Вбивство чоловік вчинив під час розподілу сфер впливу в кримінальному середовищі. Після звільнення з місць позбавлення волі всіляко підтримує засуджених, які відбувають покарання. Через це він має певний вплив на криміногенну обстановку в столичному регіоні.

altalt

Фото: вилучені поліцією речі

"Наразі призначено ряд експертиз. Вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу", - додають в поліції.

Нагадаємо, в Харкові поліція затримала банду, на рахунку якої 13 розбійних нападів.