ua en ru

В Одесі поліція працює в посиленому режимі у зв'язку з травневими святами

В Одесі поліція працює в посиленому режимі у зв'язку з травневими святами Фото: в Одесі поліція працює в посиленому режимі

Особлива увага приділяється профілактиці вуличної злочинності, а також безпеці дорожнього руху

У зв'язку з масовими заходами, які пройдуть в Одесі з 1 по 9 травня, поліція перейшла до роботи в посиленому режимі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області.

Так, в ніч на 1 травня вулиці Одеси патрулювали посилені наряди поліції і Національної гвардії України. Повідомляється, що на вулицях працює понад 2 тисяч співробітників правоохоронних органів.

Зазначено, що особлива увага приділяється профілактиці вуличної злочинності, а також безпеці дорожнього руху.

"Протягом ночі з 30 квітня на 1 травня нарядами поліції задокументовано 5 фактів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, вилучено 1 одиницю вогнепальної та одну одиницю холодної зброї, перевірено 475 транспортних засобів та 310 осіб, складено 286 постанов за порушення правил дорожнього руху та евакуйовано 8 автомобілів", - йдеться в повідомленні.

Поліція просить громадян дотримуватися громадського порядку та з розумінням ставитися до заходів, яких вживають правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі на Привокзальній площі в районі Куликова поля виявили рюкзак з вибухівкою, обставини події встановлюються.