ua en ru

В Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіян

В Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіян Фото: затримання громадян РФ в Одесі (НПУ)

Вони погрожували ножем перехожому

В Одесі поліцейські затримали трьох громадян Росії, які погрожували перехожому ножем. Про це повідомляє прес-центр обласної поліції.

Зазначено, що до поліції звернувся 25-річний одесит та повідомив, що в центрі міста, коли він переходив дорогу на пішохідному переході, на нього несподівано виїхав автомобіль "Toyota Avensis". Із салону вискочили троє невідомих та під приводом того, що чоловік нібито заважає їм проїхати, почали погрожувати ножем. Після цього правопорушники сіли в автівку й поїхали.

"Проте вже згодом співробітники батальйону поліції особливого призначення затримали вказаний в орієнтуванні автомобіль. У його салоні перебували всі троє чоловіків, які виявилися громадянами іншої держави (Росії)", - йдеться в повідомленні.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу Приморського відділу поліції.

Як повідомляється, оглянувши транспортний засіб зловмисників, поліцейські виявили в його салоні декілька предметів, схожих на холодну зброю. Їх було вилучено та направлено на експертизу.

В Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіянВ Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіянВ Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіянВ Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіянВ Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіянВ Одесі поліцейські затримали трьох озброєних росіян

Фото: затримання росіян в Одесі (НПУ)

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство), слідство триває.

Наразі правопорушників затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чоловіка, який розбив сокирою кілька автомобілів біля Солом'янського районного суду міста Києва, підозрюють у скоєнні хуліганства.