ua en ru

В Одесі на залізничному мосту стався вибух

В Одесі на залізничному мосту стався вибух Фото: вибух на залізничному шляху ("Таймер")

На місці вибуху утворилася метрова яма

В Одесі у ніч з 12 на 13 травня був підірваний залізничний міст. Про це говориться в повідомленні місцевого інформаційного видання "Таймер".

"Вибух, разбудивший жителів Слобідки і Молдаванки в ніч з 12 на 13 травня, стався на залізничному мосту в районі вулиці Маловського", - йдеться на сайті видання.

На місці вибуху утворилася метрова яма. Буквально в 50 метрах від епіцентру вибуху стоїть залізничний потяг, розповів кореспондент "Таймера" з місця події.

Місце вибуху оточене співробітниками міліції, очікують прибуття саперів. Рух по вулиці Маловського перекрито.

Нагадаємо, минулої ночі також повідомлялося, що в Одесі прогриміли два вибухи. Тим не менш, міліція цю інформацію спростувала.

За матеріалами "Таймер".

Пізніше прес-служба ГУМДВ України на Одеській залізниці опублікувала повідомлення, з якого випливає, що міліція кваліфікувала вибух в Одесі як диверсію.

"Даний факт кваліфіковані за ст. 113 (Диверсія) КК України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від восьми до п'ятнадцяти років", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням міліції, потужність вибухового пристрою, що пошкодив залізничне полотно, склала близько 3 кг в тротиловому еквіваленті. Матеріали по вибуху в Одесі будуть передані в СБУ в Одеській області

В Одесі на залізничному мосту стався вибух

Фото: вибух в Одесі стався на залізничному мосту