ua en ru

В Одесі відсторонений через пожежу в дитячому таборі чиновник повернувся до роботи

В Одесі відсторонений через пожежу в дитячому таборі чиновник повернувся до роботи Фото: пожежа в дитячому таборі в Одесі (facebook.com/ поліція-одеської-області)

Володимир Сушков був відсторонений від посади голови Київської райадміністрації в Одесі 16 вересня

Голова Київської райадміністрації в Одесі Володимир Сушков, якого раніше усунули від роботи через пожежу в дитячому таборі "Вікторія", знову вийшов на роботу. Про це повідомляє "Думская".

Зазначається, що у вівторок, 3 жовтня, чиновник вів переговори з мешканцями вулиці Ільфа і Петрова, які протестують проти встановлення паркану навколо школи №55.

Як повідомлялося раніше, у вересні через пожежу в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі від роботи відсторонено керівництво установи.

За розпорядженням мера Одеси Геннадія Труханова 16 вересня, відсторонений від посади директор табору Петрос Саркісян, а також його заступник, який відповідав за пожежну безпеку. Крім того, через пожежу в дитячому таборі відсторонений від посади голова Київської райадміністрації Володимир Сушков.

У той же час директор місцевого департаменту освіти Олена Буйневич подала у відставку.

Нагадаємо, співробітники прокуратури вручать підозри посадових осіб Одеського виконкому по справі про пожежу в дитячому таборі "Вікторія".