ua en ru

В Одесі вночі підпалили чотири автомобілі

В Одесі вночі підпалили чотири автомобілі Фото: гасіння пожежі, ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Першим зайнявся автомобіль Nissan X-Trail, після цього вогонь перекинувся на сусідні машини

В Одесі у ніч на понеділок, 23 квітня, біля будинку по вул. Маршала Говорова сталась пожежа, у результаті якої згоріло чотири автомобілі. Про це йдеться у повідомленні поліції Одеської області.

Зазначається, що інформація про те, що горять чотири автівки, надійшла до поліції о 4:10. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події.

"Встановлено, що першим зайнявся автомобіль Nissan X-Trail. Після цього вогонь перекинувся на сусідні машини", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 4:11. Вже о 4 :46 загорання було локалізовано та о 4 :57 ліквідовано Зазначається, що три легкових автомобіля вогонь знищив, ще одна автівка отримала пошкодження.

В Одесі вночі підпалили чотири автомобіліВ Одесі вночі підпалили чотири автомобілі

Фото: в Одесі підпалили 4 авто (dsns.gov.ua)

Загиблих та постраждалих немає. Правоохоронці наразі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

"Причини та обставини займання встановлюються. Попередня причина - підпал, - зазначили у поліції.

Нагадаємо, минулого тижня у центрі Кишинева (Молдова) в торговому центрі Lunedor сталася пожежа, внаслідок якого вигоріла частина будівлі.