ua en ru

В Одесі до дня визволення від німецько-румунських загарбників очікуються кілька мітингів

В Одесі до дня визволення від німецько-румунських загарбників очікуються кілька мітингів Фото: протестний рух в Одесі (048.ua)

Серед організаторів акції - партія "Союз лівих сил" і неформальне угрупування "Куликове поле"

В Одесі на честь прийдешнього Дня визволення від німецько-румунських загарбників заплановано проведення політичного мітингу за ініціативою низки лівих політичних сил. Про це сьогодні повідомляє "Сайт міста Одеси".

Як зазначає видання, "одеські сепаратисти збирають черговий шабаш на 10 квітня".

Серед організаторів акції на знаковому для Одеси місці - Алеї Слави - значаться партія "Союз лівих сил" і неформальна організація "Куликове поле".

соціальних мережах сепаратистів і пособників окупантів вміщено оголошення про проведення цього дня власної акції. Природно, жодних повідомлень про проведення акції в цей день сепаратисти не розносили", - йдеться в повідомленні 048.ua.

Нагадаємо, 10 квітня Одеса відзначає День визволення від німецько-румунських загарбників. Торік для участі в офіційних урочистостях до міста прибув президент України Петро Порошенко. Того ж дня СБУ оголосила про продовження зачисток в Одесі та затримання "вже 40 диверсантів, які мали намір злочинно зірвати одеситам Великодні свята".

Як повідомлялося сьогодні, громадянські активісти Одеси заблокували обласну прокуратуру на знак протесту проти призначення прокурором області Миколи Стоянова.

Двома днями раніше під час жалобної акції на Куликовому полі в Одесі стався вибух, у результаті якого одна людина отримала поранення. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).