ua en ru

В Одесі горів дитячий табір, загинули дві людини

В Одесі горів дитячий табір, загинули дві людини Фото: пожежа в Одесі (dumskaya.net)

Під час пожежі один корпус повністю згорів і обвалився

В Одесі горів муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія" на вулиці Дача Ковалевського. Про це повідомляє видання "Думська".

Наголошується, що дітей з місця події евакуювали.

"Загоряння сталося в 23:30. Пожежна сигналізація за словами очевидців не спрацювала. Діти прокинулися від запаху диму. Вихователі змогли швидко організувати евакуацію. Всього в таборі на момент займання знаходилося 150 дітей. Зараз пожежники намагаються організувати підрахунок. На місці чергують кілька машин швидкої допомоги, у тому числі реанімація", - йдеться в повідомленні.

В палаючому корпусі було 42 дитини. Троє дітей вистрибнули з вікон палаючого корпусу. Як повідомили лікарі швидкої допомоги, вони госпіталізовані, в однієї дитини - травма від падіння, двоє отруїлися продуктами горіння.

Після 2 години ночі пожежу було повністю локалізовано. Пожежні закінчують гасіння. Проводять поливку і розбирають завали.

Керівництво табору повідомило, що пропало троє дітей. Пізніше були знайдені два тіла. Місцезнаходження третьої дитини поки що не відомо.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: dumskaya.net

Повідомляється також, що під час пожежі один корпус повністю згорів і обвалився.

"Пожежне водоймище на території табору було порожнє, тому пожежники 30-40 хвилин не могли розпочати гасіння - прокладали рукав до гідранта на вулиці Вільямса. Загорівся дах сусіднього корпусу, але його оперативно загасили. Постраждала сусідня база відпочинку - від жару вибило вікна і здулася дах. Через вітер туди летять іскри", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, у Хмельницькій області на пожежі житлового будинку загинув чоловік.