ua en ru

В Одесі бійка між чоловіками завершилася стріляниною, є поранений

В Одесі бійка між чоловіками завершилася стріляниною, є поранений Фото: в Одесі сталася стрілянина

Потерпілий отримав поранення голови, його госпіталізували

В Одесі на Адміральському проспекті бійка між чоловіками завершилася стріляниною, в результаті чого поранення отримав один з учасників конфлікту. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області в Facebook.

Повідомляється, що близько 03:00 на Адміральському проспекті між двома чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку.

"У ході конфлікту один із чоловіків вихопив пістолет і вистрілив у бік свого опонента. Правоохоронці, які в цей час проїжджали неподалік, почули звук пострілу, відреагували на ситуацію і затримали правопорушника", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що потерпілому, який отримав поранення голови, надали першу допомогу та передали співробітникам екстреної служби. У затриманого вилучили травматичний пістолет.

Одеські патрульні на гарячому затримали чоловіка, який стріляв у людину Сьогодні, близько 3-години, на Адміральському п...

Опубліковано Патрульна поліція Одеси 10 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вокзалі невідомі відкрили стрілянину. В результаті інциденту поранення отримали три особи.