ua en ru

В Очакові затримали голову відділення поліції за пособництво в розкраданні палива

В Очакові затримали голову відділення поліції за пособництво в розкраданні палива Фото: у Миколаївській області затримали начальника одного з відділень поліції

Поліцейський отримував від злочинної групи до 50 гривень щомісяця

У Миколаївській області затримали начальника одного з відділень поліції Очакова за пособництво в розкраданні дизельного палива на залізниці, а також за покривання злочинців. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

Повідомляється, що голова одного з відділень Очаківської поліції прикривав дії групи, яка розкрадала дизпаливо на залізниці.

"За своє "кришування" чиновник щомісяця отримував "подяку" у вигляді значної суми - до 50 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що затриманий не тільки знав про факти крадіжки пального на залізниці, але і приховував сліди зловмисників протягом декількох місяців.

"Злодії зливали "дизель" з поїздів, які курсували по Одеській залізниці, а потім збували викрадене...Під час отримання 34-річним майором поліції чергової частини грошей, працівники УВБ спільно з прокуратурою затримали його і посередника - організатора злочинної групи, який приніс йому кошти", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала на хабарі чиновника ФДМУ в Івано-Франківській області.