ua en ru

Огляд iPhone X: перші враження

Огляд iPhone X: перші враження

Елегантний футуристичний дизайн, великий безрамковий екран, високотехнологічна апаратна частина — смартфон iPhone X являє собою найкраще досягнення Apple в гонці інновацій. Завдяки яким характеристикам пристрій заслуговує на увагу потенційних покупців?

Смартфон iPhone X, представлений на сайті ALLO.UA, оснащений яскравим 5.8-дюймовим Super Retina OLED-дисплеєм з контрастністю 1 000 000:1, високою роздільною здатністю і розширеним колірним охопленням. Пікова яскравість досягає позначки 625 кд/м2. Технологія True Tone автоматично налаштовує кольори і яскравість на екрані, використовуючи спеціальні сенсори для аналізу зовнішньої освітленості. Тому зображення на екрані комфортно для очей.

Основа успіху нового iPhone — інноваційний шестиядерний процесор A11 Bionic з нейронної системою і швидкістю 600 млрд операцій/с. Це самий потужний мобільний чіпсет, існуючий на сьогодні. Його продуктивність на 25% перевершує попередній процесор А10, а енергоефективність — на 70%. Пристрій працює під управлінням сучасної та безпечної операційної системи iOS 11, яка дозволяє в повній мірі розкрити потенціал "яблучної" новинки.

Одне з головних достоїнств смартфона — передова система аутентифікації Face ID, яка використовує технологію розпізнавання користувача по обличчю. Технології машинного навчання в тандемі з інтелектуальним процесором дозволяють користувачеві змінювати вигляд — смартфон "впустить" господаря, навіть якщо він змінив зачіску, надів окуляри або відростив бороду.

Фронтальна камера TrueDepth 7 Мп вражає чудовими світловими ефектами і поліпшеним режимом "Портрет". Подвійна основна камера з роздільною здатністю 12 Мп сприяє створенню яскравих кадрів в умовах поганої освітленості, а фірмові налаштування оптики дозволяють домогтися професійної якості знімків. Ширококутний і телеоб'єктив підтримує цифровий і оптичний зум.

Завдяки скляному корпусу реалізована технологія бездротової зарядки, бонусом — технологія швидкої зарядки (100% заряду за 60 хвилин). Смартфон сумісний з докстанциями стандарту Qi.