ua en ru

Обшуки у сина Авакова: у НАБУ повідомили подробиці

Обшуки у сина Авакова: у НАБУ повідомили подробиці Фото: НАБУ (фото з відкритих джерел)

Обшуки проводяться за місцем проживання ймовірних фігурантів провадження

У НАБУ повідомили подробиці обшуку у сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Олександра. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ у Facebook.

"У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП наразі здійснюють слідчі дії (обшуки) в рамках розслідування кримінального провадження за фактом можливої розтрати державних коштів при закупівлі рюкзаків Міністерством внутрішніх справ України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обшуки проводяться за місцем проживання ймовірних фігурантів провадження.

У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП наразі здійснюют...

Опубліковано НАБУ 31 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного бюро України затримали сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра.

"Зараз закінчено обшук. Олександра затримали. Наскільки мені відомо, обшук не дав жодного результату, тому були вилучені телефони та планшети. Знаю це на 100%, тому що перебуваю на прямому зв'язку і спілкуюся", - повідомляв екс-радник міністра МВС України Ілля Ківа.