ua en ru

Обшуки в Мін'юсті: опубліковано фото і відео

Обшуки в Мін'юсті: опубліковано фото і відео Фото: НАБУ (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Законність обшуків в Мін'юсті підтвердив Солом'янський райсуд Києва

Законність обшуків в Мін'юсті підтвердив Солом'янський районний суд Києва, а слідчі дії проходили з фіксацією. Відповідні фото і відео опублікувала прес-служба Національного антикорупційного бюро України у Facebook.

"Обшук, який детективи НАБУ 8 грудня 2017 проводили в службовому кабінеті одного з чиновників Міністерства юстиції України, з метою порятунку доказів у кримінальному провадженні, був законним. Це підтверджено постановою, яку сьогодні виніс слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва", - йдеться в повідомленні.

"Враховуючи суспільний резонанс і з метою запобігання маніпуляцій, НАБУ і САП публікують фото і фрагменти відео слідчих дій, проведених 8 січня у Міністерстві юстиції України", - відзначили в НАБУ.

Обшук, який детективи НАБУ 8 грудня 2017 року проводили у службовому кабінеті одного з посадовців Міністерства юстиції У...

Опубліковано НАБУ 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Мін'юсті заперечували знищення речових доказів по справі, яку розслідує НАБУ. Крім того, перший заступник голови відомства Наталія Бернацька заявила, що на обшуках в Мін'юсті не були присутні поняті, а також не велася відеофіксація.