ua en ru

Обшуки в Криму: стала відома причина

Обшуки в Криму: стала відома причина Фото: окупанти (facebook.com/Erfan Enver Oglu Kudus)

У Сімферополі сьогодні російські силовики провели обшуки на вулицях Дарвіна і Хайрі Емір-Заде

В окупованому Сімферополі російські силовики прийшли з обшуком у будинок шкільного психолога Асене Мисиратовой у зв'язку з пошкодженням газопроводу 31 жовтня в Алушті. Про це розповіла Мисиратова, передають "Крим.Реалії".

"Постукали в двері, попросили забрати дітей в зал і надати всі документи, телефон, комп'ютер. Вони це все вивчали, дивилися. Потім склали якийсь протокол і почали проводити обшук", - повідомила Мисиратова.

Господиня будинку розповіла, що силовики пояснили, що прийшли з обшуком з-за вибуху газопроводу в Алушті, додавши, що в ході обшуків нічого не знайшли і не забрали.

Нагадаємо, у Сімферополі сьогодні, 26 грудня, російські силовики провели обшуки на вулицях Дарвіна і Хайрі Емір-Заде. Так, після обшуків на вулиці Дарвіна силовики відвезли жінку в "управління Слідчого комітету по Криму" на вулиці Київській.

Активісти уточнили, що на місці другого обшуку на вулиці Хайрі Емір-Заде перебували 2 жінки з 5 маленькими дітьми. Зазначено, що про затримання не повідомляється, сусідів і родичів не пускають на місце проведення "слідчих заходів".