ua en ru

Оголошений у розшук фігурант справи про "вишки Бойка" прийшов у Генпрокуратуру

Оголошений у розшук фігурант справи про "вишки Бойка" прийшов у Генпрокуратуру Фото: ГПУ (РБК-Україна)

Корнейчук з'явився в ГПУ для дачі свідчень у справі щодо заволодіння грошовими коштами ДАТ "Чорноморнафтогаз"

Колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Євген Корнейчук, якого оголосили в розшук, прийшов у Генеральну прокуратуру. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Євген Корнейчук з'явився в ГПУ для дачі свідчень у виробництві по заволодінню грошовими коштами ДАТ "Чорноморнафтогаз" при здійсненні закупівлі самопідйомних бурових установок", - розповіла Сарган.

Коли почуто Генпрокурора Колишній заступник голови правління НАК Нафтогаз України Євген Корнійчук з'єднання явився до ГПУ для д...

Опубліковано Ларисою Сарган 2 лютого 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні Генеральна прокуратура України оголосила в розшук екс-заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Євгена Корнейчука.

Сьогодні оголошено про підозру і оголошений у розшук заступник голови правління "Нафтогазу" Корнейчук. Користуючись можливістю, знаючи, що він знаходиться на території України, і поки що переховується від слідства, пропоную йому добровільно звернутися до ГПУ, що очевидно вплине на його кваліфікацію злочину", - заявив він.

Варто відзначити, що оголошення в розшук Корнейчука пов'язано з розслідуванням так званої справи про "вишки Бойка".