ua en ru

Обвинуваченому у захопленні "Укрпошти" в Харкові продовжили арешт

Обвинуваченому у захопленні "Укрпошти" в Харкові продовжили арешт Фото: місце інциденту в Харкові (facebook.com/police.kharkov)

Суд продовжив Володимиру Безуху арешт ще на 60 діб

У Харкові суд продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Володимиру Безуху, обвинуваченого у захопленні заручників у відділенні "Укрпошти" в місті, ще на 60 діб. Про це повідомляє Depo Харків.

Наступне слухання у цій справі призначено на 8 жовтня.

Нагадаємо, 30 грудня 2017 року о 14:40 стало відомо, що у відділення "Укрпошти", розташованого на вулиці Шевченка, увійшов чоловік у масці з метою пограбування. Про цей факт одна з працівниць відділення повідомила чоловікові, а той оперативно передав інформацію поліції. Зловмисник забарикадувався у відділенні і заявив про захопленні заручників. На той момент у приміщенні перебувало 7 дорослих та 2 дітей.

Зазначено, що близько 18:00 групі переговірників вдалося вмовити чоловіка звільнити двох неповнолітніх 11 і 13 років, а також трьох жінок. В обмін йому було запропоновано прийняти керівника кримінальної поліції Харківської області В'ячеслава Давиденка, який перебував у цивільному одязі. Зловмисник погодився на звільнення людей, однак відмовився від обміну їх на співробітника поліції.

Після опитування звільнених заручників за наявними прикметами і специфічними особливостями поведінки і рис особи - правопорушника вдалося ідентифікувати. Ним виявився раніше судимий житель Харкова.