ua en ru

Обвал будинку у Києві: рятувальники витягнули підлітка з-під завалів

Обвал будинку у Києві: рятувальники витягнули підлітка з-під завалів Фото: обвал будинку у Києві

Медики госпіталізували юнака до місцевої лікарні

Обвал будинку у Києві стався сьогодні, 8 червня. О 13:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що по вул. Кондратюка, 7, в 1-поверховій недіючій будівлі стався обвал конструкцій, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини, Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у м. Києві та рятувальники Київської міської державної адміністрації. По прибуттю, бійці встановили, що під завалом знаходиться 16-річний хлопець", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, рятувальники за допомогою аварійно-рятувального інструменту розібрали конструкції та виявили хлопця, якому затисло ногу бетонною плитою через обвал будинку у Києві. Фахівці медичної служби вкололи юнаку знеболююче та постійно вели спостереження за станом хлопця.

"Рятувальники, прибравши бетонну плиту, о 14:20 дістали юнака з-під завалу. Бійці за допомогою нош транспортували хлопця до карети швидкої допомоги. Медики госпіталізували юнака до місцевої лікарні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Львові на двох чоловіків впав балкон.