ua en ru

При обстрілі в районі Станиці Луганської поранено 2 українських військових, - Москаль

При обстрілі в районі Станиці Луганської поранено 2 українських військових, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Цієї ночі бойові дії велися в Катериновке, Батьківщині, Кримському,Щастя і автодорозі Бахмутка

В результаті вчорашнього обстрілу бойовиків біля с. Валуйское в районі Станиці Луганської (Луганська область) поранені двоє українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Двоє українських бійців отримали осколкові поранення (на щастя, рани неважкі, загрози життю немає). У самій Станиці зберігався відносний спокій - протягом ночі зафіксовані періодичні перестрілки з автоматичної зброї, артилерія і міномети не застосовувалися", - йдеться в повідомленні.

Як зазначив Москаль, протягом вчорашнього вечора і вночі бойові дії велися також у Катериновке, Батьківщині (обстріл з протитанкової рушниці і автоматичної зброї крайнього блокпосту, через який здійснюється перехід на окуповані території і в зворотному напрямку), Кримському (перестрілки з автоматів і гранатометів в районі протитуберкульозного диспансеру), на автодорозі Бахмутка біля 29-го блокпоста (тут протягом дня кілька разів літав безпілотник), а також у Щастя (обстріл з мінометів і автоматичних гранатометів позицій наших військових біля мосту через Сіверський Донець тривали майже цілу ніч).

Нагадаємо, при обстрілі Кримського (Луганська область) поранення отримав боєць Національної гвардії України.