ua en ru

Обстріл Вознесенська. Російська ракета могла поцілити у Південноукраїнську АЕС

Обстріл Вознесенська. Російська ракета могла поцілити у Південноукраїнську АЕС Фото: уламки ракети, якою вдарили по Вознесенську, знайшли біля Південноукраїнської АЕС (УНІАН)

Російська ракета, яка вдарила по міста Вознесенськ у Миколаївській області, могла поцілити у Південноукраїнську АЕС. Її уламки знайшли неподалік атомної станції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Енергоатом.

В Енергоатомі назвали дії російських окупантів черговим актом ядерного тероризму.

"На місці виявлено уламки ворожої ракети, яка влучила в будинок. І не виключено, що ця ракета була спрямована саме в бік ПАЕС", - йдеться у повідомленні.

В Енергоатомі нагадали, що у березні російські окупанти намагалися захопити Південноукраїнську АЕС. Тоді українські військові зупинили ворога, а СБУ затримали трьох російських солдатів, які ховалися в покинутих будівлях.

Ракетний удар по Вознесенську

Сьогодні під час повітряної тривоги у Вознесенську пролунав вибух. Пізніше стало відомо, що окупанти вдарили ракетою по п’ятиповерховому житловому будинку.

Внаслідок удару пошкоджено 2 під'їзди, а також розташовані поряд приватні будинки й автомобілі. Постраждало щонайменше 12 людей, серед них четверо дітей.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.