ua en ru

Обстріл Троїцького: в ОДА спростували інформацію про загибель третьої жертви

Обстріл Троїцького: в ОДА спростували інформацію про загибель третьої жертви Фото: обстріл Троїцького (facebook.com/Vyacheslav.Abroskin)

Жінка перебуває у важкому стані

Голова Луганської обласної державної адміністрації Юрій Гарбуз спростував загибель постраждалої жінки в результаті обстрілу Троїцького. Про це він повідомив у Facebook.

"Станом на 10:30 36-річна жінка, яка постраждала в результаті нічного обстрілу села Троїцьке, знаходиться в реанімації Лисичанської центральної міської лікарні ім.Тітова. Лікарі оцінюють її стан як важкий, але стабільний. Її 18-річний син отримав поранення ніг, проте його життю нічого не загрожує. Зараз він отримує кваліфіковану психологічну допомогу", - повідомив Гарбуз.

Станом на 10:30 36-річна жінка, яка постраждала внаслідок нічного обстрілу с. Троїцьке, знаходиться у реанімації...

Опубліковано Юрієм Гарбузом 18 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики вночі обстріляли Троїцьке, в результаті чого загинули два мирних жителя. Ще двоє отримали поранення. В результаті обстрілу постраждали-члени однієї родини. Батько і 13-річний хлопчик загинули на місці, ще один син отримав поранення в ногу. Також повідомляється, що родина живе у Миронівському, а в Троїцьке приїхала на дачу.