ua en ru

Обстріл Новолуганського: пошкоджено 50 будинків

Обстріл Новолуганського: пошкоджено 50 будинків Фото: обстріл Новолуганского (facebook.com/mvs.gov.ua)

Також пошкоджено школи, дитячий садок, фельдшерсько-акушерський пункт

В результаті обстрілу Новолуганського (Бахмутський район Донецької області) зросла кількість пошкоджених будинків до 50. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"За станом на 08:00 ранку відомо про пошкодження 50 будинків, в тому числі шкіл, дитячого садка та фельдшерсько-акушерського пункту", - йдеться в повідомленні МВС.

Зазначено, що правоохоронці охороняють пошкоджений район від мародерства, документують наслідки теракту, а також допомагають мирним жителям.

Повідомляється, що в селищі пошкоджено лінію електропередач, газопровід, населення частково залишилося без світла і тепла. Слідчо-оперативна група поліції обходить пошкоджені будинки, фіксує руйнування і надає допомогу людям.

#Донеччина: Поліція патрулює постраждале від обстрілу бойовиків Новолуганське Станом на 8️⃣ ранку відомо про пошкоджен...

Опубліковано МВС України 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, вчора, 18 грудня близько 17:00, бойовики обстріляли населений пункт Новолуганське з реактивних систем залпового вогню. В результаті обстрілу 8 мирних жителів отримали поранення. Відзначається, що в їх числі опинилися 6 жінок, один чоловік і одна дитина з психологічною травмою.

Так, на місці події працюють співробітники правоохоронних органів. За фактом порушено кримінальне провадження за ст 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.