ua en ru

Обстріл Новолуганського: у поліції уточнили дані про постраждалих

Обстріл Новолуганського: у поліції уточнили дані про постраждалих Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

У числі постраждалих опинилися жінки і дитина

В Національній поліції уточнили дані про постраждалих в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Новолуганське Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Управління Національної поліції у Донецькій області в Facebook.

"Бойовики накрили селище вогнем в 17:00. Відомо про пошкодження 22 будинків. У тому числі - дитячий садок, школа, фельдшерський пункт", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, станом на 20:50 відомо про 8 травмованих. Відзначається, що в їхньому числі опинилися 6 жінок, один чоловік і одна дитина з психологічною травмою.

Так, на місці події працюють співробітники правоохоронних органів. За фактом порушено кримінальне провадження за ст 258 (Терористичний акт) КК.

Внаслідок обстрілу Новолуганського поранено 8 людей, пошкоджено 22 будинки Поранені доправлені до лікарні. На місці пра...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість постраждалих в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Новолуганське Донецької області зросла до 8 осіб. У населеному пункті розгорнуто оперативний штаб, на місце події направлені додаткові наряди поліції.