ua en ru

Обстріл Новолуганського: кількість постраждалих зросла до 8 осіб

Обстріл Новолуганського: кількість постраждалих зросла до 8 осіб Фото: Наталія Шиман (facebook.com-vzgshiman)

У поліції повідомили про пошкодження 22 будинків

Кількість постраждалих в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Новолуганское Донецької області зросла до 8 осіб. Про це повідомляє прес-секретар Управління Національної поліції у Донецькій області Наталя Шиман у Facebook.

"Інформація з Новолуганского станом на 20:20. В результаті обстрілу поранення отримали 8 місцевих жителів. Постраждалі доставлені в лікарню", - заявила прес-секретар.

За словами Шиман, відомо про пошкодження 22 будинків. В тому числі - дитячого садка, школи і фельдшерського пункту. П'ять з них від попадання снарядів загорілися. Ще 2 рятувальники гасять. Також пошкоджено 2 приватних автомобіля.

Наголошується, що на місці події працюють поліцейські, які документують наслідки злочину і надають допомогу жителям, працівники ДСНС локалізують вогнища пожежі.

У населеному пункті розгорнуто оперативний штаб, на місце події направлені додаткові наряди поліції. У Новолуганське виїхав начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області Микола Семенишин.

За фактом обстрілу відкрито кримінальне провадження за ст 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Інформація з Новолуганського станом на 20:20. В результаті обстрілу поранення отримали 8 місцевих жителів. Постраждал...

Опубліковано Natalya Shiman 18 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число постраждалих в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Новолуганське Донецької області зросла до 4 осіб.