ua en ru

Обстріл Красногорівки: пошкоджено 14 будинків, з`явилося відео руйнувань

Обстріл Красногорівки: пошкоджено 14 будинків, з`явилося відео руйнувань Фото: Нацполиция фиксирует обстрелы

Бойовики обстріляли центр міста, під вогонь потрапили школа, лікарня та будинки мирних мешканців

В результаті обстрілу Красногорівки бойовиками пошкоджено 14 будинків, серед яких школа, лікарня та будинки мирних мешканців. Про це повідомляє прес-секретар поліції Донецької області Наталія Шиман у Facebook.

"Бойовики розстріляли центр міста - під вогонь потрапили школа, лікарня та будинки мирних мешканці. Поранені дві жінки та чоловік. Наразі відомо про 14 пошкоджених будівель. На допомогу людям спрямовано максимальні сили поліції", - відзначає Шиман.

Також повідомляється, що обстріл розпочався о 6:40 та тривав близько двох годин. Постраждали вулиці Толстого, Нахімова, Советська, Сковороди (Ворошилова), Маяковського, Б.Хмельницького, Бєлінського.

Понад 50 поліцейських об’їжджають місто. Їх завдання – фіксація наслідків обстрілу та виявлення людей, яким потрібна допомога.

Уточнена інформація на цей час. 4 поранених, зруйновані школа та лікарня - наслідки обстрілу Красногорівки Бойовики ро...

Опубліковано Natalya Shiman 28 травня 2017 р.

Нагадаємо, в результаті обстрілу Красногорівки постраждали 8 осіб. Бойовики вели вогонь з систем залпового вогню "Град".